lauantai 15. lokakuuta 2011

It's all happening at the zoo



Toissa viikon viikonloppuna käytiin Helsingissä vähän ihmettelemässä. Mukana oli myös Miljan äti ja pikkusisko. Lähdimme lauantai aamuna aikaisin ajamaan punaisella Bemarilla:D Milja ajoi Heinolaan asti ja Emma hotellille Helsinkiin. Helsingissä oli jännitävää ajaa varsinkin kun se oli Emmalle eka kerta. Onneks oli kuitenkin navigaattori apuna, joka tosin kyllä välillä kehotti "Ja nyt käänny vasemmalle" vähän liian ajoissa tai myöhään.




Radisson Seaside hotelli oli tosi mukavan oloinen, ja meinattiin jäädä hotellihuoneeseen pötköttelemään kunnes tajuttiin, että pitää lähteä käymään kaupungilla ennen kuin lähdemme Linnanmäelle. Käveltiin keskustaan ja päätettiin että lähetään tunnin päästä raitiovaunulla lintsille päin. Milja onneksi tiesi missä kaikki kaupat on missä haluttiin käydä. Eikä tarkotuksena ollutkaan jäädä shoppailemaan, kun ei ollut rahaa:D Miljan mukaan kuitenkin tarttui ihana puuterin värinen lämmin neulepaita. Tehtiin myös pari julkkisbongausta:D


Komistus;)




Ekana kun päästiin Lintsille niin tietenkin piti mennä Rakettiin, eli hirveimpään laitteeseen. Miljan ehdotus! Myöhemmin illalla Emmakin uskalsi pitää silmiä auki raketissa. Ihan mielettömät maisemat. Aurinko oli jo laskenut, oli pimeää, mutta kaupungin ja laitteiden valot näky hyvin. Päivän aikana käytiin Maijan kanssa vaikka missä laitteissa. Emma oli viimeksi käynyt joskus 10-13 vuotiaana Linnanmäellä ja laitteet tuntui paljon hurjemmilta mitä muisti.. Ja särkänniemeen verratuna paljon enemmän ja kivempia laitteita. Ja syksyllä ei ole ihmisiä huvipuistoissa niin paljoo, että tarviisi jonottaa vuoroaan laitteeseen. Pystyi ihan rauhassa käymään kaikki laitteet läpi ja uudestaan samoja. 











8-9 aikaan illalla oltiin kaikki jo niin väsyneitä että hotellin sänky tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Kyllä maistu uni hyvin kun oli koko päivän ollut pihalla ja kierrelly ympäri lintsiä. Ja seuraavaan päivään tarvittiinkin lisää voimia kun oli tiedossa päivä Korkeasaaressa ja sielläkin päästiin ulkoilemaan.








Emma ootti eniten kissaeläimiä, varsinkin tiikeriä, leopardia ja leijonia. Ne ois myös niin ihania lemmikkejä<3 Ja karhu oli aivan ihana kaikkien mielestä. Sellanen iso nalle<3 Sitä ois vaan voinu rapsutella mahasta kun se köllötteli selällään siinä. Parasta ois jos niitä pääsiskin oikeesti koskemaan. Sitten kun oltiin kaikki elukat heinäsirkoista kameleihin katsastettu niin lähdettiin taas kotia päin ajamaan ja meille kertoi ajo-ohjeita ruotsalainen mies:DD ja radiossa soi jar of hearts, sitä lauleltiin koko matka Helsinkiin ja takaisin.






Hejdå!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti